Käteisestä kissaan – uusi yritys tehdä ‚Bitcoinista jälleen upea‘ teoksissa

Näyttää siltä, ​​että Cryptoverse saattaa nähdä toisen jakson Bitcoin Cash (BCH) -haarukkaussarjasta.

„Aion rakentaa uuden Bitcoin Trader haarukan, joka perii BCH: ltä nimeltään Bitcoin Cat. Se on väliaikainen nimi. Kissa on söpö ja vaaraton, [heillä ei ole sotaa“, sanoi Haipo Yang, salattujen kaivososastojen perustaja ViaBTC ja salauksenvaihto CoinEx – viittaa todennäköisesti huhuihin erimielisyyksiin Bitcoin ABC -tiimin kanssa.

Chris Pacia, vertaisverkkokaupan OpenBazaar -johtava kehittäjä ja vapaaehtoinen BCH-kehittäjä, kertoi 3. elokuuta, että „useita ihmisiä kävelee“ kehittäjäkokouksesta

Raportteja kovasta haarukasta, joka mahdollisesti johtui vaikeusalgoritmia koskevista erimielisyyksistä, alkoi ilmestyä jo edellisenä päivänä.

Yang lisäsi, että BCH-yhteisö tarvitsee „todellisia johtajia“ ja että kaikki BCH: tä suosittavat ovat tervetulleita liittymään „CAT“: n rakentamiseen: „Tehdään Bitcoinista jälleen upea!“

Samanaikaisesti yksi johtavista BCH-kehittäjistä, Amaury Sechet, ilmoitti myös tänään suunnitellusta verkon päivityksestä 15. marraskuuhun. Kaksi muutosta Bitcoin ABC -solmun ohjelmiston täysimääräiseen toteutukseen:

muutos kaivosvaikeuksien säätöalgoritmissa

uuden Coinbase-säännön lisääminen, jossa todetaan, että „kaikissa hiljattain louhituissa lohkoissa on oltava lähtö, joka osoittaa 8% uusiksi louhituista kolikoista määrättyyn osoitteeseen“.
„Vaikka jotkut saattavat mieluummin, että Bitcoin ABC ei toteuttanut tätä parannusta, tämä ilmoitus ei ole kutsu keskusteluun. Päätös on tehty, ja se otetaan käyttöön marraskuun päivityksessä“, Sechet sanoi.

Ja vaikka jotkut vaikuttavat olevan vakuuttuneita siitä, että tämä tarkoittaa kovaa haarukkaa, toiset väittävät, että pyrkimys on välttää sellainen. On kuitenkin edelleen epävarmaa, onko kovaa haarukkaa lainkaan.

Muistutuksena, että BCH on Bitcoin (BTC) -haarukan tulos vuonna 2017. Vuotta myöhemmin, myös BCH meni läpi oman kovan haarunsa, tuottaen Bitcoin cash ABC ja Bitcoin SV (BSV) . Nykyään Bitcoin ABC kuvaa itseään „Bitcoin Cash -protokollan täydelliseksi solmun toteuttamiseksi“.

Kaikki tämä taistelu ja halkaisu otti raskaan vahingon Bitcoin Cash -yhteisölle, ja tämä seuraava potentiaalinen tilanne, jonkin verran huolestuttava, voi johtaa uuteen pilkkoutumiseen itse yhteisössä.

Pikselien ajan (14:15 UTC) BCH kauppaa 304 dollarilla ja on 2,6% päivässä ja 6% viikossa. Hinta nousee myös 25% kuukaudessa, mutta laskee 13% vuodessa.

Author: admin